آ

  • آذری فر، مریم بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • آرمین، محمد بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • آسوده، احمد بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • آقایی، فریماه بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا [دوره 8، شماره 3، 1391]

ا

  • ابوالقاسمی فخری، لیلا بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویۀ تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • اجنوردی، ساناز بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری) [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • احسانی، محمدرضا تاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگی‌های حسی شیرکاکائو [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • احمدی، عباس ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • استادزاده، محبوبه تاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگی‌های حسی شیرکاکائو [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • اسداللهی، سیمین بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری) [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • اسدی، غلامحسن تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • اسمعیلی، محسن ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی، طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • اعلمی، مهران تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • اعلمی، مهران بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • افشاری جویباری، حسن بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • الهامی راد، امیرحسین بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • الهامی راد، امیرحسین بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • الهی، محمد آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • الهی، محمد (RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • الهی، محمد بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • امام جمعه، زهرا بررسی میزان تغییرات ضریب فعالیت لیمونن در سیستم‌های مدلی نوشابه‌های پرتقالی با استفاده از مدل ترمودینامیکی Dortmund-UNIFAC [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • امام جمعه، زهرا ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • امیری، سهیل تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • امیریوسفی، محمدرضا استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • انتظامی، علی اکبر ویژگی های ریز ساختاری و فیزیکی (نفوذ پذیری، مکانیکی و حرارتی) فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته/ پلی وینیل الکل/ نانو رس [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • انتظامی، علی اکبر بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویۀ تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • اویسی پور، محمودرضا تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • ایزدی، زهرا مطالعه توزیع فیتو استرول و تغییرات رنگ در ماست غنی شده با فیتواسترول به روش کروماتوگرافی گازی و نرم افزار فتوشاپ [دوره 8، شماره 3، 1391]

ب

  • بقایی، هما بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • بلندی، مرضیه بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • بهزاد، خلیل (RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • بیات، هومان مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو [دوره 8، شماره 2، 1391]

ج

  • جاهد، عیسی (RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • جعفری، سید مهدی مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • جلالی، سید حسین کاربرد پوشش‌های فعال خوراکی بر پایه کربوکسی ‌متیل‌سلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • جلالی، مهدی بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • جوانمرد، مجید بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری) [دوره 8، شماره 3، 1391]

ح

  • حامد موسویان، محمدتقی مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • حبیبی رضایی، مهران بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • حدادخداپرست، محمدحسین (RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • حدادخداپرست، محمدحسین پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • حدادخداپرست، محمدحسین اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • حسن زاده، علی ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی، طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت [دوره 8، شماره 4، 1391]

خ

  • خالصی، هدی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • خدائیان، فرامرز استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • خدابخش اقدم، شهلا بررسی مقایسه‌ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • خسروشاهی، اصغر بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • خمیری، مرتضی مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • خمیری، مرتضی ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • خمیری، مرتضی بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 8، شماره 4، 1391]

د

  • دارایی گرمه خانی، امیر تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • داورنیا، بهاره تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • دهقان نصیری، فرشته اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • دهقان نیا، جلال بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویۀ تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل [دوره 8، شماره 4، 1391]

ر

  • رحمانیان، حسین بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • رضائی، مسعود تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • رضائی، مسعود تاثیر غوطه‌وری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • رضازاد باری، محمود بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • رضایی، راحیل بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • رضایی، رویا آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • رضایی ارمی، سمیه مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • رضایی مکرم، رضا ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • رضوی، سید محمد علی اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • رنجبر ندامانی، آزاده نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • رواقی، مریم بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • روفیگری حقیقت، شیوا بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی [دوره 8، شماره 4، 1391]

ز

  • زمردیان، علی اصغر بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی [دوره 8، شماره 4، 1391]

س

  • سراجی، اعظم بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک‌کردن کدو سبز [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • سعادتمندی، آزاده بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • سلمانی زاده، فرهاد بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • سلوکیپور، سمانه مدلسازی و شبیهسازی شار‌حدی در فرآیند فیلتراسیون غشائی شیر پس چرخ [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • سلیمانی، عادله بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن [دوره 8، شماره 2، 1391]

ش

  • شعبان پور، بهاره استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) به‌عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • شهیدی، فخری آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]

ص

  • صادقی، مرتضی اثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • صادقی ماهونک، علیرضا نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • صادقی ماهونک، علیرضا ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • صداقت، ناصر بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • صفری، رضا استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) به‌عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • صفی یاری، حسن بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • صوتی خیابانی، محمود بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک‌کردن کدو سبز [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • صوتی خیابانی، محمود کاربرد پوشش‌های فعال خوراکی بر پایه کربوکسی ‌متیل‌سلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]

ط

  • طاهری، علی بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • طباطبایی یزدی، فریده اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی [دوره 8، شماره 4، 1391]

ع

  • عابدیان کناری، عبدالمحمد تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • عابدیان کناری، عبدالمحمد بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • عباسی، سلیمان تاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگی‌های حسی شیرکاکائو [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • عرب عامری، مجید بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • عطای صالحی، اسماعیل بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • علیزاده خالد آباد، محمد بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • علیزاده خالد آباد، محمد بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • علی نژاد، مرجانه استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) به‌عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • علی نژاد، مژگان استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) به‌عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]

ف

  • فرجی، سهیلا بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • فرجی، نسرین بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • فرحناکی، عسگر بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • فرهوش، رضا پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • فرهوش، رضا بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا [دوره 8، شماره 4، 1391]

ق

  • قربانی، محمد نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • قنبرزاده، بابک ویژگی های ریز ساختاری و فیزیکی (نفوذ پذیری، مکانیکی و حرارتی) فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته/ پلی وینیل الکل/ نانو رس [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • قنبرزاده، بابک بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک‌کردن کدو سبز [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • قنبرزاده، بابک کاربرد پوشش‌های فعال خوراکی بر پایه کربوکسی ‌متیل‌سلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • قنبرزاده، بابک بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویۀ تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • قیاسی فر، شیوا کاربرد پوشش‌های فعال خوراکی بر پایه کربوکسی ‌متیل‌سلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • کرمی، زهره ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • کریم خانی، محمد مهدی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • کریمی، مهدی بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • کوچکی، آرش (RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • کوچکی، آرش تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • کوچکی، آرش بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز، بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون [دوره 8، شماره 4، 1391]

گ

  • گروسی، قاسمعلی مطالعه توزیع فیتو استرول و تغییرات رنگ در ماست غنی شده با فیتواسترول به روش کروماتوگرافی گازی و نرم افزار فتوشاپ [دوره 8، شماره 3، 1391]

م

  • مجذوبی، مهسا بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • محبی، محبت آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • محبی، محبت استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • محبی، محبت بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • محبی، محبت اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • محمدپور، وحید مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • محمدزاده، بهروز تاثیر غوطه‌وری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • محمدی، شهرام کاربرد پوشش‌های فعال خوراکی بر پایه کربوکسی ‌متیل‌سلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • مرادی، مهدی بررسی مقایسه‌ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • مرتضوی، سید علی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • مرتضوی، سید علی تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • مرتضوی، سید علی ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • مرتضوی، سید علی بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز، بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • مصباحی، غلامرضا بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • مظاهری نسب، مسعود اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • معتمدزادگان، علی تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • معتمدزادگان، علی تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • معتمدزادگان، علی بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • معصومی، امین اله اثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • مقصودلو، یحیی نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • مهدی پور، سیده زهرا اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • موحد، سارا بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک‌کردن کدو سبز [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • موسوی، سید محمود مدلسازی و شبیهسازی شار‌حدی در فرآیند فیلتراسیون غشائی شیر پس چرخ [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • میرزایی، حبیب الله ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • میرسعیدقاضی، حسین بررسی میزان تغییرات ضریب فعالیت لیمونن در سیستم‌های مدلی نوشابه‌های پرتقالی با استفاده از مدل ترمودینامیکی Dortmund-UNIFAC [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • میلانی، الناز تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • میلانی، الناز ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک [دوره 8، شماره 3، 1391]

ن

  • نصراله زاده ساروی، حسن استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) به‌عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • نصرنیا، احسان اثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • نصیرپور، علی مطالعه توزیع فیتو استرول و تغییرات رنگ در ماست غنی شده با فیتواسترول به روش کروماتوگرافی گازی و نرم افزار فتوشاپ [دوره 8، شماره 3، 1391]

  • نصیری راد، رضا بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی [دوره 8، شماره 4، 1391]

  • نصیری محلاتی، مهدی آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • نصیری محلاتی، مهدی بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • نظریان، اشرف بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]

  • نعیمی، هاجر تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1391]

  • نیاکوثری، مهرداد بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]

و

  • وریدی، محمد جواد بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن [دوره 8، شماره 2، 1391]

ی

  • یوسفی، علیرضا بررسی مقایسه‌ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی [دوره 8، شماره 3، 1391]